Väder gör att vi väljer inglasning av uterum i höst.

Under senaste året har vädret spelat oss ett spratt så fort det kommit åt. Vid tillställningar. middagar och annat har det antingen regnat eller blåst. Hösten kom dessutom oväntat snabbt tycker jag. Lösningen på detta är inte att gnälla på väder och vind utan att vi kommer att skaffa ett inglasat uterum. Det blir toppen att inte vara beroende av vädret!

De som dukat upp fint ute i trädgården och sedan har alla panikartat fått springa in med allt som står på bordet, vet hur det känns. Visserligen kan man välja partytält men de kan bli läskigt varma på sommaren och de luktar plast! En annan nackdel är när de blåser och vinden tar tag i plasten. Inglasning av ett uterum gör att man kan ha skjutdörrar och även tak som man kan öppna vid soliga dagar. Det är genomskinligt och ger känslan av att vara ute fast man är skyddad.

Inglasning av uterum får det helt enkelt bli. Vi har kollat runt på lite olika alternativ eftersom det finns fristående och även de som sitter monterade på fasaden. Här kan du kolla på inglasning uterum. Halle har flera olika alternativ att välja på! Det kommer bli en brakmiddag när vi ska inviga detta. Kanske en kräftskiva!