Reportage om tandvård i Göteborg

tandvård GöteborgDenna veckan har jag bokat in några intervjuer med sköterskor och tandläkare på olika inrättningar med tandvård här i Göteborg. Jag ska även göra några besök på arbetsplatser för att se vad de har för tankar om tandvård och hur den fungerar. Det var en insändare i vår tidning som fick mig lite nyfiken. Alla verkar ha olika syn på saker och ting och sådant gör en reporter nyfiken. Jag ska också själv besöka en tandvård här i Göteborg. Det kommer bara bli en vanlig kontroll och jag passar på att prova något annat nu när jag ändå ska skriva om det. Jag har aldrig varit annat än nöjd med min tandvård och det ska bli intressant att se vad folk tycker. Här är en bra klinik där du kan få tandvård i Göteborg, kentnyman.se.

Vid mitt förra tandläkarbesök var allt bra och jag hade inga hål. Hoppas att det går lika bra denna gången. Idag ska jag in till Göteborg på den första intervjun och jag ska även besöka en av arbetsplatserna på väg hem. Dags att förbereda och ta fram mitt material som jag ska ha med. Detta är det jag älskar med mitt jobb! Slippa sitta inne på ett kontor nio timmar varje dag. Det är verkligen hemskt!