Redaktionen anlitar flyttfirma och åker mot Stockholm.

Det är bråda dagar på redaktionen och alla hjälper till så gott det går. Papper, tidningar, datorer och jag vet inte vad so just nu dräller runt och ska packas ner i kartonger. Redaktionen ska nämligen flytta till ett kontor inne i Stockholm och vi har anlitat en flyttfirma som ska transportera alla kontorsbord, stolar och ett stort antar kartonger med mera. Just nu ångrar iallafall jag att vi inte bad flyttfirman om hjälp med att packa också. Det är så mycket mer som ska göras än vad man tror. Att packa upp sakerna är inte lika tungt och känns ganska kul.

Vad mycket små saker man hittar i sina skrivbordslådor! Jag har ju jobbat här i flera år och det är allt möjligt smått som har hamnat i dessa lådor. Det känns lite sentimentalt men också glädjande att sitta och minnas dem nu när man tar fram allt. Här kommer ett tips på en flyttfirma i Stockholm, flyttexperten.com. Nu får jag sätta fart på både mig och de andra om allt ska vara iordning innan flyttbilen kommer och hämtar allt. Nästa gång jag loggar på en dator lär vara i Stockholm, på det nya kontoret. Vi ses igen då!