Köpa nya slipsar till jobbet som journalist

Efter att ha sökt jobb en tid har jag äntligen fått napp! Det är på en liten lokal tidning men det var ganska strikta krav på klädsel och sätt att vara. Den slappa stilen går absolut inte hem där! Jag måste köpa nya slipsar! Jag som aldrig ens ägt någon. Nåja, det ska väl inte vara hela världen, lite får man offra för ett bra jobb! Eftersom jag inte kan så mycket om slipsar ska Lina, en gammal vän från journalisthögskolan hjälpa till som smakråd. Tur är det för jag vet inte ens hur jag ska knyta den? Lina får visa mig det också :-).

Det kommer att bli en del resande runt om i trakterna men även lite längre bort. Jag kommer att få träffa mycket spännande och roligaslipsar människor som ska intervjuas. I dag fick jag även träffa tidningens fotograf, som jag kommer ägna mycket tid tillsammans med. Han kommer följa med på resorna och intervjuerna. Även han använde slipsar! Jag fick faktiskt ett tips på nätet om slipsar: pelote.se. Det kan vara värt att pröva om inte Lina lyckas få fram lite olika som jag kan tänkas gilla. Vem vet, jag kanske blir superförtjust och helt plötsligt, blir slipsar min nya grej!