Jour på värmepumpservice i Stockholm i vinter.

Vi tillhör dem som skaffade bergvärme när det var nytt och nu är jag lite orolig över värmepumpen i huset i Stockholm. Den är gammal även om den fungerar. Det som skulle vara otrevligt är om den lägger av mitt i smällkalla vintern. Kylan kommer väldigt snabbt i ett hus som inte har någon värme. Vi har pratat om att byta ut den länge. Min sambo sa att det idag finns värmepumpservice med jour i Stockholm, under den kalla säsongen. Det låter ju som en dröm att slippa oroa sig för att pumpen ska lägga av. Här har jag hittat ett företag som kan det här med värmepumpservice i Stockholm, Energipartner. Jag tror faktiskt jag ska ringa dem och prata lite i morgon eftersom jag har en del frågor om hur det fungerar och vad det kostar för oss.

Jag tror att vi ska ha en liten diskussion här hemma ikväll och prata om att byta ut värmepumpen innan den slutar fungera. Det skulle kännas mycket tryggare med att veta att det kommer någon och lagar den om det skulle strula. Värmepumpservice är ingen idé på den gamla eftersom det knappt finns delar till den, då den är så gammal. Nej, en ny får det nog bli om jag får bestämma!