Intervju på en bilverkstad i Linköping

Jag var egentligen på väg till Stockholm men när tidningens bil började strula i Linköping, tyckte jag att det var lika bra att leta upp en bilverkstad. Det var många år sedan jag besökte Linköping och jag passade på att fråga en av mekanikerna vad som hade hänt sedan sist. Han hette Björn och var så intressant som människa och hade så mycket att säga, att jag beslutade att göra en intervju med honom. Självklart frågade jag innan och jag fick ihop en hel del att skriva ett reportage om. Jag vet inte riktigt vad vinklingen blir men det är jag säker på att hitta när den ska skrivas om. Jag jobbar som frilansande journalist och skriver mest om folk i den vardagliga vardagen ;-). Ibland har man tur i oturen och hamnar på en bilverkstad i Linköping, ibland på en fiskebåt i Östersjön. Det är charmen med det jag gör. Jobbet i Stockholm handlar om att skriva om hur de som arbetar på tunnelbanan upplever sin vardag där. På så här sätt blir det ju två jobb på en och samma tripp. Letar du efter ett ställe att fixa bilen så kolla här bilverkstad i Linköping, Thoréns bilservice. Förresten var det inget stort fel på bilen och jag kunde fortsätta min färd mot huvudstaden, efter att jag var färdig med intervjun.