Hästarna får en ny utebox lagom till höstrusket!

Någon som har tänkt på hur fort sommaren försvinner och vintern smyger sig på. Det har varit en fin höst med ljuvliga dagar men även mycket regn och blåst. Det gamla skyddet som hästarna har stått i ska nu rivas. De får något mycket bättre och varmare att gå in i. Jag har beställt utebox till dem och ser fram emot leveransen nästa vecka. De kommer sätta ihop det på nolltid och det är isolerat också. Det blir precis lagom innan vintern kommer och det blir kallt. Nätterna är kalla redan nu märkte jag i morse. Uteboxen är ganska stor och jag har även beställt en del stallinredning. Jag måste vänta på att inreda resten men nu kommer de här två hästarna ha det varmt och gott iallafall. Är du också intresserad av att se vad jag pratar om kan du kolla in denna sida om utebox, ydre-grinden.se. Om man har lösdrift är detta ett mycket bra och fram för allt prisvärt alternativ. Jag har bara två hästar i nuläget men det kommer två till så småningom. Var sak har sin tid, precis som våra årstider. Det kommer vara trevligt för mig också att sköta om hästarna i en ny och mer ombonad miljö än det gamla skjulet vi haft innan.

utebox