Fint väder och båttrailern efter bilen.

Fina vårdagar när snön har smält bort och det börjar bli varmt efter vinterns kyla. Då plockar jag fram min båttrailer och åker ner med båten till hamnen för en fisketur. Jag har inte min båt i hela sommaren utan använder mig av en båttrailer varje gång jag ska fiska eller ut på sjön. Vädret behöver inte bara bestå av solsken för att jag ska ge mig iväg ut men det får inte blåsa för mycket eller vara kallt. Lite regn däremot gör ingenting. Det är inte så bra att fiska när solen skiner. Jag går gärna upp tidiga morgnar och kopplar på båttrailern. Det är ingen stor båt jag har. Innan jag köpte en egen fick jag hyra. Inte båt utan släp till den. Här finns det att hyra båttrailer: Midtrailer.båttrailerNu tycker jag att det är skönt att ha en egen eftersom det är så ofta jag behöver den. Riktigt tidiga mornar vill man bara koppla på och åka iväg! Det finns inget bättre än att ta med sig mat ut på sjön och äta sin frukost på vågskvalpet. Det smakar aldrig lika bra på land. Jag har tittat på en större båt också men då får jag byta båttrailern eftersom den inte passar. Fast och andra sidan kan jag ju då ha i båten hela tiden.