Bilservice i Norrköping istället för intervju

Efter att ha fått ringa efter bärgning två gånger har jag tröttnat på detta. Nu måste jag köpa en ny bil! Den gamla bilen är ingen skönhet men den har funkat bra fram tills nu. Jag antar att det kanske är på tiden eftersom den inte känns så miljövänlig heller. Slut på dåligt samvete för denna gången blir det en nyare miljöbil. Det är ju bra att man slipper skatten de första fem åren också! Mitt besök i Norrköping blev längre än jag hade tänkt, jag skulle ju bara handla lite och sedan åka tillbaka till tidningsredaktionen. Vad glad jag är att bilen inte stannade när jag var på ett uppdrag längre bort! Jag ringde efter bilbärgning och de var på plats snabbare än snabbt! Det hände mitt inne i Norrköping så det var skönt att det var över fort. Bilen hamnade på en verkstad för bilservice, men den kunde lika gärna gått till skroten direkt! Jag vill iallafall aldrig mer sätta mig i den. Jag kan iallafall rekommendera de som fixar bilservice i Norrköping, bilcenter-norrkoping.se.

Alltid bra att ha deras nummer tillgängligt om man behöver hjälp med bilservice eller liknande. Jag behöver som sagt en ny bil och jag är inne på Volvo V40 eftersom jag gillar både miljötänk och designen. Egentligen vill jag inte köpa en ”kinesisk” bil utan istället gynna någon europeisk biltillverkare. Det ligger ju lite miljötänk i det med. En nackdel är att det är ganska dyrt men jämfört med just Volvon så är kanske skillnaden inte så stor. V40n är iallafall tillverkade i Belgien. Tips på andra lämpliga objekt mottages tacksamt! Behöver bilen snabbt eftersom jag pendlar till Norrköping varje veckodag. Jag tänker inte behöva bli bärgad i ett gammalt bilskrälle fler gånger!