Åka till en bilverkstad i Umeå i oväder.

En kund som hyrde en bil av oss i förra veckan kom nyss in på kontoret och sa att bilen stod i Umeå på en bilverkstad. Bilen hade strulat några mil utanför och han vågade inte köra vidare med den. Vår hyrbil hade därför fått bogseras till Umeå men hyrestagaren hade inte ringt oss innan och berättat att det var fel på bilen. Han hade också betalt för bogseringen och nu ville han ha tillbaka dessa pengar från oss. Bilen måste hämtas i Umeå och eftersom jag är ensam på kontoret denna veckan, kommer jag att få åka ner på kvällen för att lösa det. Bilen ska nämligen hyras ut igen nästa vecka…till Umeå! Det är mycket snö och halt ute just nu.

Enligt bilverkstaden var det inget fel på bilen så nu kan man ju undra vem som ska betala vad i denna soppa. Kunden kommer troligen få betala en del eftersom han inte ringde oss som det står i kontraktet. Han har handlat helt på eget bevåg och dessutom lämnat in den till bilverkstad utan att fråga oss. Vi har nämligen avtal med olika verkstäder på flera olika orter. Här kommer ett tips för dig som behöver boka service på en bilverkstad i Umeå: Lindholms bil.

Nu är det snart dags att slå igen kontoret för idag och bege sig mot Umeå och bilverkstaden, med tåget. Jag ser inte direkt fram emot att köra bil i detta busväder.